PocketBook Basic 3

Perfect instapmodel

De PocketBook Basic 3 is uw ideale metgezel in de wereld van het digitale lezen. Intuïtieve gebruikersinterface, gereduceerd gewicht, scherp contrast, vooraf geïnstalleerde woordenboeken – al deze eigenschappen maken de PocketBook Basic 3 tot het ongecompliceerde en perfecte instapmodel onder de e-readers. De krachtige accu maakt tot een maandlang lezen zonder opladen mogelijk.

Comfortabel te hanteren

Vooral voor de onervaren gebruiker wordt e-reading kinderspel dankzij de eenvoudige menustructuur van de PocketBook Basic 3. Het aan voorzijde geplaatste besturingselement en de daarnaast ergonomisch geplaatste toetsen maken snel navigeren en vlot ‘omslaan’ van de bladzijden mogelijk. Daarbij zorgt de speciale vormgeving van de e-reader ervoor dat deze zowel door rechts- als linkshandigen in één hand te houden is.

Aantrekkelijk uiterlijk 

De PocketBook Basic 3 is in twee kleuren verkrijgbaar. Zowel zwart als wit stralen stijlgevoel uit en staan tegelijkertijd voor tijdloze elegantie.

PocketBook Basic 3 – dé toegang tot de digitale leeswereld

Aangenaam gemakkelijk

De PocketBook Basic 3 is uitgerust met een 6 inch grote E-Ink-CartaTM-display van de nieuwste generatie. Dat staat garant voor een bijzonder oogvriendelijke letterweergave, gelijkwaardig aan bedrukt papier. Zelfs bij extreem sterke schittering van zonlicht blijft het beeldscherm vrij van spiegeling en beschikt de gebruiker over een haarscherp tekstbeeld. De e-reader weegt slechts 170 gram en ligt daardoor bijzonder licht en aangenaam in de hand.

Leesvrijheid, elke dag opnieuw 

Met behulp van WLAN, Dropbox-verbinding en Send-to-PocketBook-service worden e-books snel en eenvoudig op de Basic 3 geladen, zonder dat een kabelaansluiting met de pc vereist is. Ook met een micro-SD-kaart kan er nieuw leesmateriaal worden ingeladen. Zo kan het interne 8 GB grote geheugen van het toestel tot wel 32 GB worden uitgebreid. Daarmee is er voldoende ruimte voor een complete bibliotheek. 

Met de ondersteuning van 17 gangbare boek- en 4 beeldformaten biedt de reader zijn gebruiker de grootst mogelijke vrijheid bij het kiezen van inhoud zonder het ongemak van converteren. De vooraf geïnstalleerde woordenboeken zijn onmisbaar bij het lezen van teksten in een vreemde taal.

PocketBook Basic 3


Koop deze e-reader:
Specificaties PocketBook Basic 3
 • Schermgrootte (diagonaal): 6 inch
 • Schermresolutie: 600 x 800 pixels
 • Type display: E-ink
 • Ingebouwde schermverlichting: Nee
 • Aanraakscherm: Nee
 • Verbindingen: USB, WIfi
 • Gebruiksduur batterij: Enkele weken
 • Schijfruimte: 8GB
 • Gewicht: 170 gram
 • Waterbestendig: Nee
 • Audio: Nee
 • Op de PocketBook Basic 3 kun je de volgende bestandsformaten gebruiken:
  PDF, PDF(DRM), EPUB, EPUB(DRM), DJVU, FB2, FB2.ZIP, DOC, DOCX, RTF, PRC, TXT, CHM, HTM, HTML, MOBI, Adobe ePub

* De informatie op deze site is met zorg samengesteld, er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Bekijk voor de meest actuele prijzen van ereaders de sites van webwinkels.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here