Kobo Aura One

Kobo Aura ONE verrijkt je leeservaring met een duidelijk en groot 7.8 inch Carta E Ink HD touchscreen beeldscherm dat zeer dicht in de buurt komt van een echt boek. Lees in direct zonlicht met het anti-reflectiescherm, of volledig in het donker met het ingebouwde en volledig aanpasbare ComfortLight. De Aura ONE van Kobo is lichter dan een hardcoverboek en heeft ruimte voor duizenden e-books. Neem je volledige boekencollectie mee waar je maar wil en krijg op elk moment toegang tot nieuwe titels uit een catalogus van meer dan 5 miljoen boeken. En met 8 GB aan geheugen kan je tot wel 6.000 boeken opslaan.

Zorgeloos lezen waar je ook bent
Met de Aura ONE e-reader kan je overal zorgeloos lezen. Vanwege het waterdichte en zand- en stofbestendige ontwerp kan je onder alle omstandigheden comfortabel lezen. Je e-reader is zelfs waterdicht voor maximaal 60 minuten, tot 2 meter onder water. Je hoeft zelfs niet op te letten of je de USB-poort wel hebt afgedicht, de Aura ONE is echt volledig waterdicht.

ComfortLight Advanced – comfortabel lezen, zelfs bij weinig licht
Door het verminderen van ‘blauw-licht’-blootstelling en de verbeterde front-light technologie – die ervoor zorgt dat het licht op de pagina wordt gericht en niet op je ogen – bescherm je je ogen en kan je onder elke omstandigheid comfortabel lezen. De front-light technologie boost de natuurlijke progressie van de zon, de optimale helderheid en de kleurtoon op basis van het tijdstip. Dit is allemaal naar eigen wens aan te passen. Zo voorkom je vermoeide ogen in elke lichtsituatie en kan je, waar je ook bent, genieten van een goed boek!

Persoonlijk en comfortabel
Worden je ogen moe? Kies uit 50 lettertypes en -groottes, en als je op zoek bent naar een volledig gepersonaliseerde leeservaring kun je kiezen uit 11 verschillende lettertypes. Met aanpasbare marges, de mogelijkheid om passages te markeren, notities te maken en met een ingebouwd woordenboek binnen handbereik.

Lees direct
Lees je weleens ‘s avonds laat een boek uit en wil je dan gelijk aan het volgende beginnen? Nu kan dat met directe toegang tot Kobo’s eBookstore en ingebouwde Wi-Fi. Geniet van 5 miljoen e-books binnen handbereik, dag en nacht. Weet je nog niet wat je hierna gaat lezen? Ontdekkingen zijn zo gedaan met gepersonaliseerde aanbevelingen, gratis voorproefjes en recensies of door rond te kijken in de Kobo eBookstore.

Kobo App
Heb je je e-reader niet mee, maar wil je toch verder lezen in je favoriete boek? Dat kan met de Kobo-app! Waar je ook heen gaat, met de Kobo-app heb je al je boeken altijd bij je, ook zonder e-reader. Synchroniseer al je bladwijzers zodat je verder kunt lezen op je telefoon, tablet, laptop of gewoon op je e-reader. Je leest vanaf elk device verder, vanaf de pagina waar je bent gebleven. Ook via de app creëer je je eigen leeservaring, zoals je van Kobo gewend bent; schakel tussen dag- en nachtmodus en wijzig het lettertype of de lettergrootte. Alleen Kobo biedt je direct toegang tot meer dan 5 miljoen titels, waarvan meer dan 1 miljoen gratis titels.

Kobo Aura One


Koop deze e-reader:
Specificaties Kobo Aura One
 • Schermgrootte (diagonaal): 7,8 inch
 • Schermresolutie: 1872 x 1404 pixels
 • Type display: e-ink
 • Ingebouwde schermverlichting: Ja
 • Aanraakscherm: Ja
 • Verbindingen: Wifi, USB
 • Gebruiksduur batterij: 1 maand
 • Schijfruimte: 8 GB
 • Gewicht: 230 gram
 • Waterbestendig: Ja
 • Audio: Nee
 • Op de Kobo Aura One kun je de volgende bestandsformaten gebruiken:
  EPUB, EPUB3, PDF, MOBI, JPEG, GIF, PNG, BMP, TIFF, TXT, HTML, RTF, CBZ, CBR

* De informatie op deze site is met zorg samengesteld, er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Bekijk voor de meest actuele prijzen van ereaders de sites van webwinkels.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here