De nieuwe Kobo Aura One is vanaf nu bestelbaar bij diverse winkels. Halverwege vorige maand werd deze nieuwe e-reader van het Canadese merk Kobo gepresenteerd. Het gaat om een e-reader die op alle fronten opvalt.

Zo is dit de eerste premium-e-reader met een scherm van 7.8 inch. Hij heeft een resolutie van 1872 x 1404 pixels, wat resulteert in een superscherp weergave van tekst. Bovendien is deze e-reader waterdicht en uitgerust met bijzondere schermverlichting die ‘s avonds de blauwtinten wegfiltert zodat je geen problemen meer hebt met in slaap komen wanneer je nog even gaat lezen. Een ideale e-reader voor op vakantie, in bed of in bad dus.

De Kobo Aura One heeft een opslagcapaciteit van 8GB, en ondersteunt onder meer de bestandsformaten ePub, PDF en CBZ (voor comics). Verder houdt de batterij het een maand uit bij gemiddeld lezen.

Net als de andere e-readers van Kobo is het op deze e-reader daarnaast ook mogelijk de leeservaring geheel naar eigen wens aan te passen, met lettertypes, lettergroottes, marges en andere instellingen.

De Kobo Aura One wordt vanaf 6 september geleverd.

Koop de Kobo Aura One of bekijk onze productvergelijker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here