Nieuwe Kobo Aura One nu te bestellen

0
1998

De nieuwe Kobo Aura One is vanaf nu bestelbaar bij diverse winkels. Halverwege vorige maand werd deze nieuwe ereader van het Canadese merk Kobo gepresenteerd. Het gaat om een ereader die op alle fronten opvalt.

Zo is dit de eerste premium-ereader met een scherm van 7.8 inch. Hij heeft een resolutie van 1872 x 1404 pixels, wat resulteert in een superscherp weergave van tekst. Bovendien is deze ereader waterdicht en uitgerust met bijzondere schermverlichting die ’s avonds de blauwtinten wegfiltert zodat je geen problemen meer hebt met in slaap komen wanneer je nog even gaat lezen. Een ideale ereader voor op vakantie, in bed of in bad dus.

De Kobo Aura One heeft een opslagcapaciteit van 8GB, en ondersteunt onder meer de bestandsformaten ePub, PDF en CBZ (voor comics). Verder houdt de batterij het een maand uit bij gemiddeld lezen.

Net als de andere ereaders van Kobo is het op deze ereader daarnaast ook mogelijk de leeservaring geheel naar eigen wens aan te passen, met lettertypes, lettergroottes, marges en andere instellingen.

De Kobo Aura One wordt vanaf 6 september geleverd.

Koop de Kobo Aura One of bekijk onze productvergelijker.

DELEN
Vorig artikelDe beste gratis ebooks #2
Redactie
De redactie van eReadernieuws.nl signaleert en selecteert de laatste nieuwtjes en tips op het gebied van digitaal lezen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER